استان: قزوین
حوزه انتخابیه: قزوین، ابیک و البرز
شعار انتخاباتی: خادم ملت
پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.
علیرضا خیری پور یکی از داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی است که در زیر رزومه کوتاهی از ایشان و پاسخهایشان به سوالات مهر در دو بخش کشوری و استانی را میخوانید:
رزومه:
خدمتگزار ملت
سوالات کشوری:
* مهمترین آسیب کارکردی مجلس شورای اسلامی از نگاه شما چیست؟
مشکلات در زمینه سنجشپذیری.
*مجلس برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی خود باید دست به چه اقداماتی بزند؟
۲. شرح و تفسیر قوانین عادی ۳. بررسی لوایح دولت و ارائه طرحهای قانونی به پیشنهاد حداقل پانزده نفر از نمایندگان و همچنین اعطای رأی اعتماد به وزرا، حق سوال و استیضاح وزرا و رئیسجمهور ۴. حق تحقیق و تفحص در تمام امور کشور ۵. تصویب عهدنامهها، مقاولهنامهها، قراردادها و موافقتنامههای بینالمللی ۶. تصویب هر گونه تغییر در خطوط مرزی. البته این امر ممنوع بوده مگر اصلاحات جزئی با رعایت مصالح کشور، به شرط اینکه یک طرفه نباشد و به استقلال و تمامیت ارضی کشور لطمه نزند و به تصویب چهار پنجم مجموع نمایندگان مجلس شورای اسلامی برسد. ۷. تصویب برقراری حکومت نظامی و محدودیتهای ضروری موقت در حالت جنگ و شرایط اضطراری نظیر آن. ۸. تصویب گرفتن و دادن وام یا کمکهای بدون عوض داخلی و خارجی از طرف دولت. ۹. تصویب و صدور مجوز استخدام کارشناسان خارجی از طرف دولت در موارد ضروری. ۱۰. تصویب انتقال بناها و اموالی دولتی که ملی اعلام شده
*نمایندگان چرا نباید اسیر تجملگرایی شوند و برای پرهیز از این آسیب، چه اقداماتی ضرورت دارد؟
توجه به هدف خلقت، ترویج الگوگیری از سیره معصومان (ع)، تقویت باورهای دینی و ارزشهای معنوی مانند؛ زهد و پارسایی، قناعت و مناعت طبع، اعتدال و میانه روی، کمک و ایثار و همچنین توجه و تفکر در فرجام.
*همکاری و همراهی میان مجلس و سایر قوا و دستگاهها چه تأثیری میتواند بر پیشرفت کشور داشته باشد؟ به نظر شما مهمترین تجلیگاه این همراهی و همکاری چیست؟
برای پیشبرد اهداف کشور باید تعامل بین قوا وجود داشته باشد و تحت امر مقام معظم رهبری همه قوا و نهادها برای رسیدن به این اهداف تلاش کنند.
* مسؤولیت پذیری در قبال مردم موضوعی است که نمایندگان باید همواره به آن توجه داشته باشند. اگر نمایندگان از این مهم غافل شوند، چه پیامدهای منفی ایجاد خواهد شد؟
مسئولیتپذیری از پنج عنصر اساسی تشکیل شده: صداقت، شفقت، احترام، انصاف، پاسخگویی و شجاعت. مسئولیتپذیری باعث اقتدار، قدرت، ترقی در زندگی میشود و عدم مسئولیتپذیری، فرد را دچار شرم، سرزنش از جانب دیگران میکند و قدرت و نفوذ افراد را از بین میبرد.
*مردمی بودن یکی از خصیصههای مهم هر نماینده باید باشد. یک نماینده چگونه میتواند این خصیصه را تحقق بخشد بدون آنکه در ورطه عوامزدگی و طرح شعارهای غیر واقعبینانه اسیر شود؟
با اعتماد به نفس و حضور در جمعها و اهمیت دادن به صحبتهای مردم و رفتار دوستانه و کمک و مشارکت کردن در انجام امور.
* طبق قانون اساسی یک نماینده در قبال همه مردم ایران مسؤولیت دارد. برای تحقق این اصل مهم و جلوگیری از بخشی زدگی، باید چه مواردی مد نظر قرار گیرد؟
در انظار عمومی مردم نمایندهای را موفق تر میدانند که بتواند در ادارات کل استانی بیشتر نیرو را بگمارد و با سرکشی مدام و دیدارهای مختلف با آحاد مردم و نگارش مکاتبات و گرفتن وقت ملاقات با مسئولین به مشکلات یکایک موکلینش رسیدگی کند.
سوالات استانی:
* برنامه شما برای احیا و افزایش بهره وری واحدهای صنعتی استان قزوین چیست؟
کارگروههای ویژه رونق تولید در بخش صنعت فعال شده و صنایع با ارزش افزوده بالا در اولویت حمایت تسهیلاتی دولت قرار گیرد.
* تدبیر شما برای توسعه شبکههای انتقال آب و گاز در استان قزوین چیست؟
باید به صورت عادلانه توزیع گردد.
* سرانه تختهای بیمارستانی قزوین ۲۰ درصد کمتر از استاندارد کشوری است. برای حل این معضل چه برنامهای دارید؟
پروژههای نیمه کاره بیمارستانی سریعاً به بهره برداری برسد.
نظر شما